Voor deze heerlijke

Mince Pies was de vulling die ik in het vorige bericht liet zien. Als de kerstboom in huis komt ga ik deze Engelse taartjes bakken. De eerste bakte ik 28 kerstmissen geleden in Victoria House, sindsdien heb ik er vele honderden gebakken. Pas de laatste jaren eet ik ze zelf want vroeger kon de smaak mij maar weinig boeien.

Inmiddels heb ik van verschillende recepten mijn eigen recept gemaakt. Iedere volgende kerst tijd is het weer afwachten of het een beetje wil lukken met het deeg. Vandaag was het in één keer goed.

Warm zijn ze het lekkerst en daarom stoken we dan ons kacheltje wat extra; 4 waxine lichtjes erin in plaats van 2 😉

Hier en  hier staan mince pies recepten.

Een verzoek voor mijn recept kan áltijd ingediend worden.

5 reacties (+voeg die van jou toe?)

  1. Anita
    dec 13, 2009 @ 11:20:17

    Die zien er erg lekker uit. Ze zijn echt Engels zeker? Leuk als de kerstsfeer weer in huis is, en dan ook nog de lekkere lucht van baksels.

    Beantwoorden

  2. marian'ne m
    dec 14, 2009 @ 09:58:43

    Lijkt mij verukkelijk!!

    die 2 kaarsjes extra die doen t um !!;-)

    Beantwoorden

  3. Tineke
    dec 14, 2009 @ 13:30:06

    Oh Josee, wat ziet dat er gezellig uit. Het water loopt me in de mond. Een goed mincepie recept is moeilijk te vinden. Wees er dus maar heel zuinig op. Eet smakelijk.

    Beantwoorden

  4. Guute
    dec 14, 2009 @ 16:26:15

    Dit ziet er zo lekker uit dat ik ze zelf ook eens ga uitproberen!

    Beantwoorden

  5. Josee Kool
    dec 16, 2009 @ 12:03:57

    Ze zijn al lang weer op, de verse komen er spoedig weer aan 😉

    Beantwoorden

Geef een reactie op Josee Kool Reactie annuleren