Toen

lo zonder hoofddochter vorige week ging verhuizen heeft zij ook mijn lapjeskast meegenomen 😯

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maar geen nood, er kwam een hogere kast voor in de plaats. Makkelijker voor mij om  staand aan te werken en moeilijker voor Lodewijk om verstoppertje proberen te spelen.

Hoe het nu is in huis  zonder dochter? Anders, dat is zeker zo. Gelukkig is er Skype en kunnen wij elkaar, als we willen, dagelijks zien of spreken. Da’s heel anders dan toen ik op kamers ging en met kwartjes  door weer en wind naar een telefooncel moest fietsen.

When our daughter moved out last week she took my chest of drawers 😯  Not to worry I got a bigger  one. Better for my poor back and more difficult for our cat Lodewijk to play hide and seek.

It is strange without our daughter, but with Skype we can see and hear one another daily if we like. Very different to when I left home and had to defy all sorts of weather  in search of a phone box.

Advertenties

10 reacties (+voeg die van jou toe?)

 1. Anita
  Feb 10, 2013 @ 16:03:34

  Een mooie kast. En hoera voor Slype. Lodewijk houd je gelukkig wel gezelschap.

  Beantwoorden

 2. Jane
  Feb 10, 2013 @ 17:19:08

  Die Lodewijk…;o) gelukkig maar dat we al die moderne communicatievormen hebben!

  Beantwoorden

 3. breienmaar
  Feb 10, 2013 @ 21:32:18

  Hier ook een dochter die vorige week ging verhuizen. Nu het weekend even weer thuis. Anders zeker, wennen ook, maar ook weer heel leuk deze fase. Gelukkig hebben we skype en kunnen we binnenkort whatsappen:)

  Beantwoorden

 4. Lida
  Feb 10, 2013 @ 21:50:19

  Gave kast en veel plezier met het skypen! Ik wens haar een heerlijke studietijd! Groetjes
  Lida

  Beantwoorden

 5. lupineke
  Feb 10, 2013 @ 22:03:37

  Tja, ik snap Lodewijk best hoor.. hoe zit dat nou, zie je hem denken.. waar is de kast, waar is het meisje.. Even wennen, dat is zeker ;0!

  Beantwoorden

 6. Balsemien
  Feb 10, 2013 @ 22:46:32

  Oh wat een mooi logje Josee! Het is best wennen nu dochter ergens anders woont… Gelukkig dat je kunt skypen! Hoe herkenbaar is je verhaal met de kwartjes in de telefooncel. Als ik mijn ogen dichtdoe ruik ik weer de geur en zie ik de kwartjes langzaam verdwijnen en dat wilde je nog iets vertellen en dan kwam die stem en werd even later de verbinding verbroken…
  De nieuwe kast heeft meer jouw kleur, of niet?

  Beantwoorden

 7. Willy
  Feb 11, 2013 @ 00:40:11

  Super fijn dat skype mogelijk is. Wij hebben vanavond ook via skype contact gehad met onze dochter die op het moment in het buitenland verblijft. Opa en oma waren er ook en vonden het geweldig.

  Beantwoorden

 8. Gert
  Feb 11, 2013 @ 11:34:49

  Heerlijk, die foto’s van nieuwsgierige Lodewijk. Erg herkenbaar ook: de beide heren bij ons liggen het grootste deel van de tijd te slapen, alleen als er ook maar even een deur of lade openstaat, zitten ze er meteen in. Leuke kast heb je trouwens, lekker alles dicht bij elkaar.

  Beantwoorden

 9. Annabel
  Feb 11, 2013 @ 19:35:18

  Ah, wat een lieve foto’s! Vooral die eerste is zooo lief! En een handige oplossing zo met de hogere kast. Leuke kast ook trouwens! 🙂

  Liefs, Annabel

  Beantwoorden

 10. Carina
  Feb 11, 2013 @ 22:36:32

  Mooi kastje heeft ze meegenomen, ja stil he maar weet je het went heel snel (en dat zegt een enorme moederkloek!) en een mooie kast heb je terug gekocht. Je lapjes zitten er netjes in!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s